Verzendinformatie.

Wij verzenden onze brownies per brievenbuspost. De brownies worden verpakt in een doosje wat er speciaal voor gemaakt is om door de brievenbus te kunnen. Ideaal, want hierdoor hoeft de ontvanger niet thuis te blijven.  

Wanneer worden ze geleverd?

Als je op werkdagen voor 12.00 uur besteld dan verzenden wij de brownies nog dezelfde dag! In de meeste gevallen wordt het pakketje de volgende dag bezorgd voor PostNL. Een enkele keer doet de postbode er een dagje langer over. 

Wil je zeker weten dat de brownies er op een bepaalde datum zijn, dan kan je de bestelling het beste 1 dag eerder laten versturen. Wanneer je dat wil kunnen wij op de buitenkant van het pakketje een sticker plakken met het bericht dat hij pas op … opengemaakt mag worden. Geef dit aan bij opmerkingen wanneer je de bestelling afrekent.  

Wij hebben geen invloed op de tijd wanneer het pakketje bezorgd wordt. Het pakketje gaat mee met de normale brievenbuspost.

Verzendschema.

Besteld op werkdagen voor 12.00 uur Verzonden: Bezorgd:
Maandag Maandag Dinsdag (misschien woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (misschien donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (misschien Vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (misschien zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (misschien dinsdag)
Zaterdag en Zondag Maandag

Dinsdag (misschien woensdag) 

Afwijkend i.v.m. feestdagen.

Tijdens het Pinksterweekend verzenden wij brownies waarvan de bestelling binnen is gekomen op za. 30-5, zo. 31-5, ma 1-6 en di 2-6  voor 12.00 uur op dinsdag 2-6. In 90% van de gevallen komen de brownies de volgende werkdag aan bij de ontvanger.  

Adressering.

Is het adres van de ontvanger niet een standaard adres maar een school, ziekenhuis of instelling? Vraag dan goed na naar de juiste adressering. Check van tevoren ook even of een brievenbus cadeautje normaal goed meegaat in de postkamer, of dat het cadeautje hierdoor vertraagd wordt. Een andere optie is om het naar een familielid te sturen die op bezoek gaat bij de ontvanger. 

Verzendkosten.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen

Levering verloopt via de postbode van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Over ‘De lekkerste brownies’.

De lekkerste brownies een onderdeel van DS Patisserie in Den Haag.  In onze winkel verkopen we veel macarons en chocolade. In de jaren dat wij bestaan kregen wij regelmatig de vraag of we macarons of ander lekkers konden versturen per post. Na een paar test pakketjes te hebben verstuurd met macarons en chocoladerepen kwam dit niet aan zoals mijn producten gegeten moeten worden. Dus ik ben verder op zoek gegaan naar een product uit ons assortiment wat goed verstuurd kan worden. 

En zie hier… ‘De lekkerste brownies’ is ontstaan! Wij versturen brownies en blondies per brievenbuspost. Helemaal handig, want de ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven! 🙂

Waarom je de lekkerste brownies bij ons besteld?

♥ Onze brownies worden handgemaakt met liefde en aandacht.

♥ Bij elk doosje brievenbusbrownies zit een handgeschreven kaart met als je dat wil een persoonlijke tekst.

♥ Wij gebruiken pure ingredieenten en de lekkerste Belgische Callebaut chocolade.

♥ Je kan bij ons een doosje brownies kopen met een mix van smaken erin.

Veelgestelde vragen.

Hoe bestel ik brownies

1. Via de webshop bestel je de brownies. Je maakt een keuze welke smaak je wil en daarna of je een verpakking van 8, 16 of 32 brownies wil.

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld verzenden wij ze dezelfde dag nog. Moeten ze een specifieke datum verzonden worden? Geef dit dan aan in het bestel formulier. 

2. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst plannen we deze in en gaan wij aan het bakken. 

3. Zodra de bestelling is ingepakt en klaar staan om te verzenden sturen wij jou een email met daarin de track & trace code zodat jij het pakketje kan volgen. In 90% van de gevallen bezorgt PostNL de volgende dag.

4. De postbode bezorgd een super leuk cadeau in feestelijke verpakking door de brievenbus met wanneer je wil een handgeschreven kaartje.

5. Yes! Jij, of de gelukkige ontvanger kan gaan smullen van de brownies! 

Hoe lang zijn de brownies houdbaar?

De houdbaarheid van de brownies staat aangegeven op de binnenkant van de deksel. Bewaar de brownies altijd in de koelkast en laat ze een half uur van tevoren op kamertemperatuur komen. 

Hoe kan ik de brownies het beste bewaren?

Zodra de postbode is geweest kan je de brownies het beste in de koelkast bewaren. Haal ze een half uur voordat je ze gaat eten uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. De smaak en structuur van de brownies worden hierdoor nog lekkerder!

Contact

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL Den Haag

E: info@delekkerstebrownies.nl
T: 070 406 2433

Volg on op social media voor leuke acties en smaken updates!